Månedsmenuer / Showmenuer

Har du valgt at købe vores showmenuer sammen med bestilling af et event hos Grønnegade kulturcenter, skal vi gøre opmærksom på at der ikke er dessert med i prisen..

September

Forret: 
Tomat - Tomat - Tomat , Friske tomater, semidried , tomat vinegrette, syltede tomater - hertil brød & oliven olie

Hovedret:
Kalvefilet m. polenta tilsmagt merian & rosmarin hertil bønner m. løg, panchetta & salvie - hertil kantarel sauce

Dessert:
Vanilje panna cotta m. syltede blommer & hvid chokolade knas

Oktober

Forret:
Bagt torsk m. æble beurre blanch & fennikel - hertil brød & smør

Hovedret:
Kalvespidsbryst, pommes anna, selleripure, bagte rødbeder m. honning & timian - hertil pignon æble & peberrodssauce

Dessert:
Æblekompot m. syltede æbler, bagte æbler, nøddeknas & vanilje
creme

November

Forret:
Risotto m. svampe

Hovedretten:
Braiseret svinekæber m. gulerodspuré, bagt savoykål, kartoffel rösti - hertil sauce fra retten

Dessert:
Hasselnøddetærte m. chokolade -
hertil appelsinskum