Månedsmenuer / Showmenuer

Har du valgt at købe vores showmenuer sammen med bestilling af et event hos Grønnegade kulturcenter, skal vi gøre opmærksom på at der ikke er dessert med i prisen..

Februar

Forret: 

Lakse ceviche m. malt jord, citron crème fraiche m. urter

hertil brød & smør

Hovedret:

Ølmarineret svinekotelet m. braiseret savoykål, bagte rodfrugter & kartoffelmos – hertil skysauce tilsmagt m. fløde & timian

Dessert:

Citrontærte m. brændt marengs

Hertil brød & smør


Marts

Forret:

Puffede flæskesvær m. Karl johan støv

Paneret vagtel æg m. persille mayo sour creme støv

Stenbiderrogn på blinis m. creme fraiche & løg

 

Hovedret:

Saltimbocca af kalveinderlår m. polenta tilsmagt merian & rosmarin, sauté m. bønner, løg & panchetta – hertil hvidvins sauce

 

Dessert:

Æble trifli m. vaniljeskum & nøddecrumble

April

Forret:

Stegt kammusling m. selleri/persillerods pure, tangchips, kold sauce m. rygeost/kærnemælk & dildolie

Hovedret:

Braiseret lammeskank m. smørstegte jordskokker, syltede gulerødder, karamelliseret løg tærte hertil sauce fra retten

Dessert:

Ananas braiseret i rom hertil hvid chokolademousse & kokos tuille