Månedsmenuer / Showmenuer

Har du valgt at købe vores showmenuer sammen med bestilling af et event hos Grønnegade kulturcenter, skal vi gøre opmærksom på at der ikke er dessert med i prisen..

December

Forret: 

Rimmet sild m. Maltjord, syltet sennepskorn pyntet m. urter samt sprødt brød.

Hertil brød & smør 

Hovedret:

Andebryst m. Smør stegt rosenkål, løg pure, friteret grønkål. andeskysauce m. Kartofler a part 

Dessert:
Ris ala mante 

M. Kirsebær sauce

Januar

Forret:

Gedeost m. Symfoni af glaseret rødbeder & rødbede chips

 

Hovedret:

Krondyrs filet m. stegte karl Johan svampe, Karl Johan støv & blanket sauce

 

Dessert:

Oste tallerken 1 blød 1 fast 1 skimmel 1 kiks 1 brød 2 slags sylt

Februar

Forret:
Varmrøget laks m. dild mayo, brændt & syltet skalotteløg – hertil friskbagt brød & smør

Hovedret:

Farseret unghanebryst m. bagt rødkål, knuste jordskokker & kartofler – hertil kyllinge velote tilsmagt timian 

Dessert:
Nougat tærte m. hindbær mousse